Vrijeme je za otpor – pridružite nam se!

Vrijeme je za otpor – pridružite nam se!

Odlukom Andreja Plenkovića da ustraje na kandidaturi Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika, kompromitiranog zbog svojih višestrukih laži na saborskom saslušanju, u medijima i javnosti, Turudićeve laže postale su Plenkovićeve laži!

Odlukom Andreja Plenkovića da ustraje na kandidaturi Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika, kompromitiranog zbog svojih višestrukih laži na saborskom saslušanju, u medijima i javnosti, Turudićeve laže postale su Plenkovićeve laži!

Tim povodom saborski zastupnici i članovi stranke Možemo na Markovom trgu stajat će iduća 22 sata, do Turudićevog izglasavanja u Hrvatskom saboru od strane poslušne većine, i pružati otpor u ime građana kojima Andrej Plenković ne dozvoljava da se okupljaju na Markovom trgu.

„Čuli smo bijes građana zbog Plenkovićeve odluke o Turudiću. Kako su nam ukrali institucije, ukrali su nam i Markov trg gdje se više ne možemo mirno okupljati. Zato ćemo sljedeća 22 sata za vas stajati ovdje na Markovom trgu i pružati otpor: za svakog od vas kojem se zgadila situacija s vladom i pravosuđem“, rekla je naša Sandra Benčić.

“Nakon što smo vidjeli da vlada Andreja Plenkovića ne preže ni pred čime, a ono što je svima laž Plenković zove reduciranim izričajem, za sve vas koji želite pružiti otpor, za sve vas koji želite promjenu, mi ćemo stajati ovdje cijeli dan i noć. Pozivamo vas da dođete, pozdravite nas, podržite u vremenu u kojem možete.

Bez povjerenja nema dobrih odnosa, a to su nam ukrali. Moramo pružiti otpor jer ovo je nezabilježen napad na institucije”, izjavila je Benčić.

Pridružite nam se s druge strane ograde – vrijeme je za otpor!