Mjesni izbori u Puli

Ostvarili smo drugi najbolji rezultat na mjesnim izborima u Puli

Kao najmlađu političku stranku u Puli, iznimno nas raduju rezultati izbora za mjesne odbore grada Pule koji su nas pozicionirali kao drugu političku opciju u gradu.

Kao najmlađu političku stranku u Puli, iznimno nas raduju rezultati izbora za mjesne odbore grada Pule koji su nas pozicionirali kao drugu političku opciju u gradu. Ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji su prepoznali naš rad, trud, znanja i vrijednosti – i kao i do sada, možemo tvrditi da to povjerenje nećemo iznevjeriti.

Naših 15 vijećnika koji su osvojili mandate kreće u kreiranje boljih života u 7 pulskih mjesnih odbora, rame uz rame sa stanovnicima!

Naša politika osnaživanja građana i njihovog uključivanja u odlučivanje, nulte tolerancije na klijentelizam i političku trgovinu pokazuje rezultate, a mnogi su prepoznali da je to jedini put u istinske promjene koje kao društvo trebamo.

Želimo zahvaliti svim ljudima na našim listama, na njihovom trudu i angažmanu u predstavljanju kandidata i programa.  Ovo su članovi i članice lista Možemo! koji su ušli u Vijeća mjesnih odbora:

Vidikovac: Nikša Minić, Dominik Tomislav Vladić, Jasna Smojver-Kompas, Marijan Bašić

Veli vrh: Katarina Mikulić i Ivana-Nataša Turković

Kaštanjer: Ana Sarvan i Jadranko Lovrenčić

Nova Veruda: Slavica Gerdijan-Jardas

Arena: Dario Benčić i Igor Zenzerović

Gregovica: Tea Radošević i Teodora Beletić

Sv.Polikarp – Sisplac: Flavia Poropat i Kristijan Bakša

Čestitamo svim kandidatima koji su ušli u vijeća svih 16 mjesnih odbora i nadamo se osnaživanju mjesne samouprave uz podršku Grada Pule.