Podrške poznatih

Podrške poznatih

Pogledajte tko nam je sve poslao podršku i tko će glasati za Možemo!

Glumci Adrian Pezdirc, Alma Prica, Barbara Nola, Lana Barić, Milivoj Beader; redateljica Dana Budisavljevic, književnik Edo Popović, znanstvenik Josip Barišić, udomitelj Mladen Kožić, glumica Mia Melcher, kantautorica Dunja Ercegović, supredsjednica europskih Zelenih Melanie Vogel, komičar Pedja Bajović, američka glumica Jane Fonda, spisateljica i feministica V, Eve Ensler uputili su video podrške kandidatkinjama i kandidatima stranke Možemo! na predstojećim parlamentarnim izborima.

Poznata američka glumica i aktivistica Jane Fonda pozvala je građane da na izborima zaokruže Možemo! jer na politiku gledaju kao na brigu za ljude, borbu za ženska i LGBTIQ+ prava, javno dobro i planet Zemlju. „Oni predstavljaju hrabrost, znanje, jednakost i solidarnost, a to je ono što Hrvatskoj treba“, rekla je Fonda.

Spisateljica V (Eve Ensler) u podršci je rekla da Hrvatsku smatra drugim domom jer ovdje dolazi redovito od nakon rata devedesetih i da može glasati, glasala bi za Možemo!  jer su u svom radu dokazali da se zalažu za ljudska prava, javno dobro i zaštitu okoliša.

U nastavku pogledajte što vam poručuju.

Glumica i aktivistica Jane Fonda, spisateljica Eve Ensler i glumac Milivoj Beader

Znanstvenik Josip Barišić, književnik Edo Popović i glumica Alma Prica

Glumci Barbara Nola i Adrian Pezdirc, supredsjednica Europske zelene stranke Melanie Vogel

Glumica Lana Barić, redateljica Dana Budisavljević i stand-up komičar Peđa Bajović

Izlaskom na izbore i odabirom kandidatkinja i kandidata i stranke Možemo! građanke i građani Hrvatske biraju nove ljude, nekorumpirane i nepotkupljive, spremne za hrabre poteze i reforme koje Hrvatska čeka godinama; biraju zelenu ljevicu koja nudi program za Hrvatsku kao zemlju dobrog života, u kojoj država brine za sve svoje građane, u kojoj je ekonomija usmjerena na ostvarenje dostojanstvenih plaća i uvjeta rada, energetski i prehrambeno samodostatna.