Nada Stanković

4. izborna jedinica

Rođena sam Osječanka, po zvanju politolog, po zanimanju novinarka. Danas umirovljenica, ali nikako “žena mojih godina”, jer još uvijek “volim sve što vole mladi”.

Sfera mog interesa su: socijalne teme, skrb za najranjivije skupine društva od djece do umirovljenika. Kandidirala sam se za zastupnicu u Hrvatskom saboru zbog vjere da je Možemo! stranka koja ne samo da ima sluha, nego hrabrosti da se uhvati u koštac s brojnim, nagomilanim problemima koji muče obične građane, one bez članskih iskaznica, zna se koje stranke.

Teme vezane za umirovljenike su mi prioritet i najveći motiv, jer mislim da islužene, iscjeđene, mahom bolesne osobe starije dobi zaslužuju više – od poštovanja do skrbi društva za njihovu mirnu starost. U svim dosadašnjim predizbornim obećanjima kako će se graditi novi smještajni kapaciteti umirovljenici osim obećanja nisu dobili ništa. A nije da se nije moglo. Na temelju dosadašnjeg rada, Možemo! jamči da je snaga koja ide dalje od obećanja i koja će takvu praksu promijeniti.