Podržite rad platforme Možemo! novčanim donacijama

VAŽNO: na ovom linku prikupljamo donacije za redoviti rad Stranke. Ako želite donirati za izbornu kampanju, molimo kliknite ovdje.

Doniranjem sudjelujte u izgradnji bolje budućnosti za našu zemlju! Možemo! zagovara progresivne ideje koje su usmjerene prema socijalnoj pravdi, održivom razvoju i transparentnoj politici. Vaša donacija će nam pomoći da se borimo protiv nejednakosti, za pravednije društvo i štitimo naš okoliš. Snažno vjerujemo u participativnu demokraciju i važnost slušanja glasa građana. Vaša donacija pomoći će nam u ostvarenju tih ciljeva i izgradnji bolje Hrvatske za sve nas. Donirajte i budite dio promjene koja je počela!

Kako biste uplatili donaciju, molimo unesite tražene podatke u formular niže, nakon čega ćete dobiti nalog za plaćanje. Bez traženih podataka vaša donacija je anonimna te je nećemo moći iskoristiti. Sukladno Zakonu o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe, dužni smo o svim donacijama izvijestiti javnost, što uključuje i objavu vaših osobnih podataka.

Vaše osobne podatke nećemo koristiti u druge svrhe.

Provjerite u Zakonu o financiranju političkih aktivnosti, izborne promidžbe i referenduma postoje li ograničenja za doniranje koja se odnose na vas (članak 46).

Ako imate pitanja vezanih za donacije, javite nam se na info@mozemo.hr.