Ines Vuk Baniček (HP)

3. izborna jedinica

Rođena sam prije 60 godina u Ludbregu, gdje sam započela osnovnu školu i imala bajkovito djetinjstvo. U Zagrebu sam pohađala prve dvije godine Ugostiteljsku srednju školu, potom Centar za upravu i pravosuđe.

1990. sam diplomirala na Sveučilištu u Zagrebu, na Filozofskom fakultetu – diplomirani rusist i bohemist. Radim 32 godine u Croatia Airlines, zadnja pozicija koordinator putničkih usluga u Zračnoj luci Zagreb.

Imam dugogodišnje iskustvo u avioprometu, svakodnevna komunikacija sa strankama različitih govornih područja i kultura.

Složen rad u stresnim i zahtjevnim situacijama, gdje promptno reagiram zahvaljujući radu u operativnom okruženju i timskom radu. Operativac!

Dobar sam organizator i posvećena svom poslu uvijek tražeći inovativne ideje, drugačiji pristup i unapređenje radnih procesa primjenom novih rješenja.

2012. završila stručni ispit za voditelja poslovnice na Sveučilištu Vern. Zajedno sa svojim kolegama osnovali smo Sindikat i postavili Radničko vijeće. Osmislila skupove radnika u svojoj kompaniji.

Bila sam 7 godina član Nadzornog odbora kao predstavnik zaposlenika i aktivno sudjelovala u kreiranju poslovne budućnosti naše firme.

Udana, majka dvoje djece, živimo u Zagrebu. Veliki sam knjigoholičar.

Pratim politiku i odlučila sam se za aktivan angažman za pozitivnu promjenu Hrvatske. Imam bazen ideja iz raznih područja, ali uža specijalnost mi je aviopromet.