Enna Peroš

8. izborna jedinica

Magistra sam edukacije Informatike. Od 2013. zaposlena u srednjoj školi kao nastavnica Informatike, a od lipnja 2021. kao nastavnik mentor. Uspješno završila Program obrazovanja za grafičku dizajnericu u Algebri.

Preko 25 godina aktivna sam sportašica, odnosno sportska penjačica, a 2019. stekla sam zvanje Trenerice sportskog penjanja pri Hrvatskoj olimpijskoj akademiji. Završila sam edukacije Open Certificate Course – Sportsko pravo za nepravnike u organizaciji Academy of Leadership Sciences Switzerland i Women Lead Sports Leadership Master Program. Preko 20 godina aktivna sam u organizaciji sportsko penjačkih natjecanja te sam autorica i voditeljica više uspješnih projekata u području sporta. Jedna sam od pokretačica osnivanja Hrvatskog sportsko penjačkog saveza u 2020. godini.

U politiku sam se aktivno uključila 2021. godine na lokalnoj razini u Pazinu kad je Možemo! pobijedio na izborima. Od 2021. godina predsjednica sam Gradskog vijeća Grada Pazina. Također sam jedna od koordinatorica Lokalne grupe Možemo! Pazin. Kada imam viziju i cilj, imam i strategiju, ne odustajem i strpljivo čekam pravi trenutak da zakotrljam kotač koji više ne može stati.