Hvala vam na povjerenju!

Hvala vam na povjerenju!

Stranka smo koja je najviše rasla od prošlih izbora – osvojili smo 10 mandata i udvostručili broj zastupnica i zastupnika u Saboru!

Stranka smo koja je najviše rasla od prošlih izbora – osvojili smo 10 mandata i udvostručili broj zastupnica i zastupnika u Saboru! Osvojili smo mandate u više izbornih jedinica diljem Hrvatske i srušili mit da smo samo zagrebačka stranka

Koliko god mi možemo biti zadovoljni našim rezultatom, ne smijemo izgubiti iz vida da je cilj broj jedan micanje HDZ-a s vlasti. Taj cilj je još uvijek dostižan. Zato pozivamo sve političke aktere, od ljevice do desnice, koji su se zaklinjali da nikad neće s HDZ-om, da budu dosljedni i da kažu NE HDZ-u. Još uvijek se u danima pred nama može dogovoriti da SDP i njihovi koalicijski partneri sastave manjinsku vladu koju ćemo svi mi ostali podržavati iz parlamenta.

Nama su građani na prvom mjestu. Mi ne moramo ući u vladu, ali nam je ključno da to naprave i drugi i da podrže onu opozicijsku stranku koja je osvojila najveći broj mandata, a koja se svjetonazorski nalazi između nas i desnih stranaka – vladu u koju nećemo ulaziti, a koja će provesti nužne promjene kao što su micanje Turudića, poništenje lex AP-a i oslobađanje institucija od korupcije.

Spremni smo podržati takvu manjinsku vladu i očekujemo to od ostalih, jer je ključno da se HDZ makne s vlasti i da se Hrvatska konačno oslobodi od korupcije!