Istaknuto

Ulaganje u željeznice, poljoprivreda i razvoj društvenog poduzetništva važne su bitke pred nama u Europi

Vlakom odnosno željeznicom smo krenuli u kampanju jer želimo ukazati u važnost ulaganja u željeznice i željeznički i javni prijevoz, posebice hrvatski koji je skoro potpuno devastiran.

10 prioriteta za koje ćemo se boriti u Europskom parlamentu

U Europskom parlamentu borit ćemo se za rješavanje stvarnih probleme građana poput krize stanovanja i troškova života, klimatskih promjena i sve većih društvenih nejednakosti.

Hvala vam na povjerenju!

Stranka smo koja je najviše rasla od prošlih izbora – osvojili smo 10 mandata i udvostručili broj zastupnica i zastupnika u Saboru!

Pismo Sandre Benčić

Dokazali smo da smo da smo nepotkupljivi. Dokazali smo da smo drugačiji, da imamo hrabrost za promjene, da bez obzira na otpore, pritiske i ucjene radimo ono što je u interesu većine građana. Od srijede ćemo zajedno s vama to raditi na razini cijele Hrvatske.

Program Možemo! za nacionalne izbore

Na programu je radilo više od 150 članova naših tematskih grupa, Saborskog kluba, Vijeća, članova stranke te vanjskih stručnjaka.

Programski prioriteti za parlamentarne izbore 2024.

Mi smo zelena ljevica koja nudi viziju Hrvatske kao zemlje dobrog života u kojoj država brine za sve svoje građane i štiti ih.

Potpiši peticiju za strožu regulaciju kockanja i kladionica

Ovom peticijom prikupljamo potpise svih vas koji prepoznajete kladionice kao opasnost za mentalno zdravlje osobe, ali i opasnost za obitelj i prijatelje.

Predlažemo strožu regulaciju kockanja

Predlažemo regulaciju oglašavanja u smjeru njegovog zabranjivanja, zabranu sponzorstava tvrtkama koje se bave organiziranjem klađenja, ograničenje broja dostupnih prodajnih mjesta, uz izmicanje iz dosega djece i ranjivih skupi i micanje kladomata iz ugostiteljskih objekata.

Zagreb: 2023. godina ukratko

Donosimo sažetak najznačajnijih aktivnosti koje smo proveli u Zagrebu u 2023. godini.

Sandra Benčić za premijerku

Sandra Benčić izabrana je jednoglasnom odlukom 50 članova Vijeća stranke kao premijerska kandidatkinja.