Tomislav Vukoja

6. izborna jedinica

Kao dugogodišnji član stranaka Zagreb je naš! i Možemo!,  sudjelovao sam u radu mjesne samouprave, prvo kao vijećnik u svojem lokalnom mjesnom odboru, a onda i kao predsjednik VGČ-a.

S obzirom da sam startao prvenstveno kao aktivist za bolji životni prostor svojih sugrađana, sudjelujući u aktivnostima koje su dovele prvo do rušenja Bandićevog projekta Zagrebački Manhattan, a onda i do rušenja njegove stranke i partnerskog HDZ-a s vlasti u Zagrebu, osjećam duboku predanost i odgovornost prema našoj zajednici i društvu u cjelini. 

Kroz navedeno  iskustvo stekao sam duboko razumijevanje izazova kroz koje prolaze naše sugrađanke i sugrađani, kao i spremnost i sposobnost da pronađem konstruktivna rješenja za iste.

Motivira me želja da budem glas građanki i građana te da se zalažem za njihove interese i potrebe. Smatram kako je važno da parlament bude odraz raznolikosti i inkluzivnosti našeg društva te da se zastupaju interesi svih građana/ki, bez obzira na njihovu pozadinu, uvjerenja ili socioekonomski status.