Anketa: Što treba Hrvatskoj?

Pred nama su parlamentarni izbori na kojima imamo priliku glasati za izgradnju društva nade, solidarnosti i povjerenja u kojem ćemo stvoriti temelje za kvalitetan život.

Mi Hrvatsku vidimo kao zemlju u kojem će škole postati sigurni i sretni prostori usmjereni na stvaranje i razmjenu ideja, kao zemlju koja osigurava vrtiće za svu svoju djecu i u kojoj su zdravstvo i stanovanje dostupni svima, u kojoj u materijalnoj sigurnosti i adekvatnoj skrbi uživamo i u starosti. Vidimo Hrvatsku kao zemlju koja prelazi na obnovljive izvore energije uz stvaranje kvalitetnih, sigurnih i dobro plaćenih radnih mjesta, kao zemlju koja modernizira željeznice i javni prijevoz. Vidimo je kao zemlju u kojoj i narod i oni koji upravljaju državom zajedno brinu za svoj okoliš, plaže, šume, more i rijeke, u kojoj su socijalne usluge, kultura i sport dostupni i otvoreni svim građanima.

Želimo čuti od vas što mislite da treba Hrvatskoj, želimo da s nama podijelite probleme koje prepoznajete u svojim sredinama. Vaši odgovori pomoći će nam u prepoznavanju i definiranju prioriteta nužnih za boljitak naše zemlje.

Ispunite našu anketu. Odgovoriti možete na jedno, nekoliko ili na sva pitanja. Anketa je anonimna, od vas nećemo tražiti podatke po kojima bi vas se moglo identificirati, a radi zaštite vaše privatnosti, molimo da u odgovorima na pitanja ne iznosite svoje osobne podatke. Ako želite, na kraju upitnika nam možete ostaviti svoju mail adresu za primanje informacija o našem radu. Vaša mail adresa obrađivat će se odvojeno od vaših odgovora.